Zonnepanelen

Heeft u wel eens gedacht aan zonnepanelen? Bij Westreenen kunt u een eerlijk kijk op zonnepanelen verwachten. Westreenen belooft u geen gouden bergen, maar probeert op basis van uw situatie een eerlijke prognose te maken van de te verwachten oplevering en besparingen. Zonnepanelen zijn mooie producten, een standaard situatie is er niet.

De hoeveel energie die de aarde bereikt, is ongeveer 9000 maal groter dan de energiebehoefte van alle aardbewoners samen. Deze energie kan met zonnepanelen worden omgezet in bruikbare elektriciteit. De technologie vordert en behaalt een steeds beter rendement voor steeds lagere kosten.

Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen kunt u onderstaande gegevens invullen. Heeft u liever eerst meer informatie, stuur dan een mail naar hvw@westreenen.nl. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Na het sturen van de offerte zullen uw gegevens verwijderd worden uit onze database. Uw aanvraag wordt uitsluitend door Westreenen behandeld.

zonnepanelen
zonnepanelen westreenen

Velden met een * zijn verplicht

Exclusiva Amsterdam

Bij Exclusiva in Amsterdam werkt Westreenen sinds begin 2019 aan het nieuwbouwproject. 

Exclusiva is een totaalleverancier van hygiëne en reinigingsproducten in België, Nederland en Luxemburg.