Soorten airco's

Vrijwel elk airco-systeem maakt gebruikt van een buiten- en binnenunit. Dit zorgt voor een optimale prestatie. Op de buitenunit worden vervolgens binnenunits aangesloten zoals een plafondmodel, vloermodel, cassettemodel of kanaalmodel.

Split airco

De split airco is een type airconditioning dat heel geschikt is voor Nederlandse woningen. Bij dit type heb je een buitenunit en een binnenunit. Dit betekent dat u één kamer kunt koelen of verwarmen. Een split airco systeem is over het algemeen energiezuiniger dan de overige varianten. 

Multi split airco

Wilt u meerdere kamers kunnen koelen of verwarmen met één aircosysteem? Dan kun je het beste kiezen voor een multi split airco. In dit geval heb je één buitenunit die is verbonden met verschillende binnenunits. U kunt met deze variant dus zowel de woonkamers en enkele slaapkamers koelen. Vanzelfsprekend is dit type een stuk duurder dan de single split variant. 


Wij zijn STEK gecertificeerd!

Met trots kunnen wij meedelen dat SGS Intron ons op 27 november jongstleden geaccrediteerd heeft voor het STEK Certificaat.