Extra ogen!

Wordt uw auto ('s nachts) bekrast of wordt er regelmatig ingebroken? Wilt u bewegingen en geluid registreren, tijdens uw afwezigheid toch weten wat er thuis of op kantoor gebeurd of uw kinderen in de gaten houden? Westreenen helpt u hierbij. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het bewaken van u en uw eigendommen door middel van camera's en recordingsystemen. Zo kunt u naast de mogelijkheid om online live uw beelden te zien, ook gebruik maken van de recorder en de beelden opnemen voor later gebruik.

Assortiment

Camerabewaking wordt in vele situaties toegepast, Westreenen adviseert u graag bij het maken van een juiste keuze. Zo kennen wij observatiecamera's als perfecte oplossing voor het in de gaten houden van een groter gebied, bijv. uw winkel, huis, terrein, etc. Voor specifieke opnamens worden de Tracking camera's ingezet. Deze kunnen objecten volgen zodat u alle details van het bewegende object kunt zien. Indien u de beelden over heel de wereld wil kunnen bekijken bieden we de IP oplossing. Via het Internet Protocol heeft u internettoegang tot de opgenomen beelden. Ook voor speciale doeleinden zoals kentekenherkenning en besturing op afstand biedt Westreenen een interessant pakket. In de meeste situaties wordt gekozen voor een combinatie van de diverse cameratoepassingen.

Het beveiligen van uw eigendommen stopt niet bij het aanleggen van camera's, laat de ervaring van Westreenen u helpen aan een goede beveiliging en neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor u en uw eigendommen


Enphase Platinum Installateur

Wij zijn trots om te vermelden dat wij als bedrijf het Enphase platinum certifcaat hebben behaald. Slechts 40 installateurs in Nederland hebben dit keurmerk bereikt van de ruim 1800+ Enphase installateurs.


Benieuwd naar de mogelijkheden van Enphase voor uw situatie? We vertellen er graag over!