Met trots kunnen wij meedelen dat SGS Intron ons op 27 november jongstleden geaccrediteerd heeft voor het STEK Certificaat.

Koel-, klimaat- en warmtepompinstallaties maken gebruik van gefluoreerde broeikasgassen (ook wel  f-gassen genoemd) en ozonlaagafbrekende stoffen om de temperatuur in een binnenruimte te regelen. Deze koelmiddelen zijn slecht voor het milieu als ze in de atmosfeer terecht komen. Met het STEK Certificaat op zak, hebben wij aangetoond dat wij weten hoe wij kunnen voorkomen dat deze ongewild in het milieu terecht komen bij het installeren en onderhouden van deze installaties.

Airco en Certificering

Door het behalen van dit certificaat zijn wij nu bevoegd om te werken met f-gassen. Met andere woorden: vanaf heden kunnen wij u helpen met het installeren en/of onderhouden van uw airco.

Dus bent u opzoek naar een betrouwbare partner om een airco te plaatsen en/of onderhouden? Vanaf nu kunt u bij ons terecht!

Indien u meer informatie of advies wilt, kunt u ons bereiken via 0488-440116 of info@westreenen.nl.


Enphase Platinum Installateur

Wij zijn trots om te vermelden dat wij als bedrijf het Enphase platinum certifcaat hebben behaald. Slechts 40 installateurs in Nederland hebben dit keurmerk bereikt van de ruim 1800+ Enphase installateurs.


Benieuwd naar de mogelijkheden van Enphase voor uw situatie? We vertellen er graag over!