Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

De regels zijn aangescherpt. De regels zorgen ervoor dat de veiligheid wordt vergroot bij calamiteiten. Wat de norm en de brandweer van de desbetreffende gemeente voorschrijft is afhankelijk van de functie van het bouw. De ene situatie moet een ontruimingsinstallatie van klasse A kiezen en in een andere situatie moet er voor een klasse C gekozen worden. Daarbij rechtstreeks aangesloten bij de meldkamer van de brandweer, zodat direct kan worden ingegrepen bij mogelijke calamiteiten. Westreenen legt complete installaties aan, waarbij de vereiste certificaten worden overhandigd. Aangezien de procedure veel tijd in beslag neemt, kunnen wij, in samenwerking met specialisten, het hele proces begeleiden en verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden...

Noodverlichting

Aansluitend aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties zal een goede vluchtwegsignalering noodzakelijk zijn om bij calamiteiten voldoende aanwijzingen te hebben om een pand te kunnen verlaten. Hiervoor is het noodzakelijk dat er noodverlichting wordt aangelegd, die  de “route” van de vluchtweg verlicht en aangeeft. Hierbij zal de wetgeving worden nageleefd om te voldoen aan de huidige eisen en richtlijnen.


Enphase Platinum Installateur

Wij zijn trots om te vermelden dat wij als bedrijf het Enphase platinum certifcaat hebben behaald. Slechts 40 installateurs in Nederland hebben dit keurmerk bereikt van de ruim 1800+ Enphase installateurs.


Benieuwd naar de mogelijkheden van Enphase voor uw situatie? We vertellen er graag over!