Data en telefonie

Veel communicatie vindt nog steeds telefonisch plaats. Ondanks dat de techniek steeds verder gaat en er veel gecommuniceerd wordt via internet, wordt nog veel waarde gehecht aan het persoonlijk contact. Voor de overdracht van spraak wordt veelal gebruikt gemaakt van kabelsystemen, maar in toenemende mate zijn er ook oplossingen door middel van draadloze technieken. Westreenen biedt ook voor uw kantoor een oplossing op maat en legt data en telefonie installaties graag voor u aan.

Totale oplossingen

Opmars in de telecom geldt ook voor Westreenen. De wensen van de opdrachtgever worden als uitgangspunt genomen bij de samenstelling van de centrale. De centrales die Westreenen levert zijn voorzien van de nieuwste technieken. Een modern communicatiesysteem moet veel meer aankunnen dan telefoneren alleen. Enkele functies die tot de basisuitrusting van een communicatiesysteem behoren zijn:

  • Automatisch terugbellen;
  • Nummerherhaling;
  • Aankloppen of conferentie.


Daarnaast denkt Westreenen met u mee in de toekomst, waarin Voice over IP een grote rol gaat spelen. Desgewenst kunnen de systemen worden uitgerust met voicetraffic, zodat elk gesprek direct bij de juiste persoon aankomt of desgewenst op de juiste PC.


Exclusiva Amsterdam

Bij Exclusiva in Amsterdam werkt Westreenen sinds begin 2019 aan het nieuwbouwproject. 

Exclusiva is een totaalleverancier van hygiëne en reinigingsproducten in België, Nederland en Luxemburg.