Uw eigen laadpunt

Heeft u een elektrische of hybride auto en wilt u deze thuis of op de zaak opladen? Laat Westreenen u adviseren over een geschikt oplaadpunt. Een oplaadpunt kan bestaan uit een laadpaal, maar vaker gaat het om een muurmodel. Westreenen heeft een aantal op maat gemaakte oplossingen om uw laadpunt veilig te monteren.

Vaak is de kabel die bij de auto meegeleverd wordt niet geschikt om langdurig te gebruiken, of is het tijdens het laden niet mogelijk om andere belastende apparaten aan te zetten. Graag zorgen wij ervoor dat u zorgeloos en veilig uw auto kan laden.

De juiste oplader is afhankelijk van uw wensen en de eisen van de auto.

Welk laadvermogen is er nodig voor de auto?
Hoe snel wilt u de auto geladen hebben?
Wat is de aansluitwaarde van het pand?
Welke type aansluiting heeft u nodig voor de auto?
Vanaf waar en hoe wilt u de laadpaal uitschakelen?
Op welke locatie komt de laadunit te hangen?
Wilt u een vast snoer, of een losse kabel?

Om door de bomen het bos te zien heeft Westreenen voor u een aantal mogelijkheden samengesteld. Afhankelijk van de auto die u krijgt, heeft is er een set samengesteld. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden en komen wij u graag van aanvullende informatie voorzien.

De prijzen hangen sterk af van de wensen, de homecharger Easy C1 en C2 sets, inclusief de homecharger, een aardlekschakelaar en een extra laadkabel voor onderweg,  zijn al verkrijgbaar vanaf: 1421,75 euro (inclusief btw exclusief installatie). Wilt u alleen een laadunit, dan zijn er weer andere oplossingen te bedenken.

Neem direct contact met ons op, of kijk op www.autothuislader.nl of www.het-laadstation.nl voor de website van onze partner.


Wij zijn STEK gecertificeerd!

Met trots kunnen wij meedelen dat SGS Intron ons op 27 november jongstleden geaccrediteerd heeft voor het STEK Certificaat.