Voorkom inbraak

Een belangrijk onderdeel is de beveiliging binnen een bedrijf of woning. Westreenen verzorgt hiervoor complete oplossingen. Van de eenvoudigste oplossing met contacten en Passief Infraroodmelders tot de meest geavanceerde uitrusting met draadloos, glasbreuk- en brandmelders, gekoppeld op een toegangscontrole systeem en eventuele buitenverlichting. Uw installatie wordt geïnstalleerd volgens de laatste eisen en wordt voorzien van de vereiste certificaten voor uw verzekering.

Een modern bedrijf neemt geen risico en kiest voor een goede bedrijfsbeveiliging. Bij het kiezen van de juiste combinatie kan Westreenen een gedegen advies verstrekken. Westreenen beschikt over de vakkennis en stelt haar praktijkervaring graag beschikbaar.

Digitale muur

Daarnaast hebben wij bij diverse bedrijven met verhoogde risico’s buitenterreinen beveiligd met Infra Rood Detectie, waardoor een “onzichtbare muur” om het terrein komt te staan. Onderbreking van deze muur doet het alarmeringssysteem in werking treden, waarbij direct de opname wordt gestart van de camerabeelden die gemaakt worden d.m.v. camerabewaking. Melding wordt automatisch gedaan, op die manier bent u ook beveiligd wanneer u niet thuis of op kantoor bent.


Exclusiva Amsterdam

Bij Exclusiva in Amsterdam werkt Westreenen sinds begin 2019 aan het nieuwbouwproject. 

Exclusiva is een totaalleverancier van hygiëne en reinigingsproducten in België, Nederland en Luxemburg.