Uw specialist

Westreenen heeft de ontwikkelingen op de voet gevolgd is vanaf het eerste uur een installateur van Domotica. Westreenen is ervan overtuigd dat Domotica de toekomst is en voorziet u graag van advies wat Domotica voor u kan betekenen. Tevens kunt u ons inschakelen om uw project professioneel te begeleiden.

Domotica heeft vele toepassingen voor alle doelgroepen, een luxe product voor de één een product voor de zorg voor de ander. Met Domotica heeft u controle over de elektra en de bediening van alle elektrotechnische apparaten. Westreenen helpt u graag met het vinden voor de juiste oplossingen voor uw wensen of problemen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een offerte aanvragen? Kijk dan op de pagina 'Domotica voor u' of neem contact op met Westreenen.


Nieuwbouw Pantarijn Kesteren

Sinds december 2017 werken wij aan het nieuwe Pantarijngebouw in Kesteren. Tot en met juni 2018 mogen wij aan dit grote, uitdagende project meewerken, en dat doen wij met veel plezier. Op het moment zijn wij bezig het tracé van de kabelgoot aan te leggen voor de kracht-, licht- en zwakstroominstallaties.